<body>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
"Uitm je pun?"
Monday, May 30, 20165/30/2016 09:46:00 pm

"Uitm je pun, tu pun nak kecoh"

"Bajet dapat uitm"

"La Uitm je ke kau dapat?"



-ananymous on twitter


Speechless. Who do you guys think you guys are daring to judge uitm that way? I meant, kalau kau tgk, ktrg boleh je masuk uni mana mana pun. Tapi kitorang ni jenis bukan bajet macam korang, konon nak ipts segala. Kalau atas duit korang sendiri, tak payah ckpla. Masalahnya duit makan pun parents tanggung *gelak jap*. 

In addition, upu ni atas effort kitorang sendiri. In fact, dalam upu, uitm aku letak plg atas. Kitorang layak dapat uitm, so kitorang berhak nak rasa excited ke suka ke apa ke. Cuz suka hati kitoranglah. Kitorang tahu kitorang mampu dpt uitm, berlandaskan hasil usaha spm kitorang kan? Apa salahnya. Tempat bljr, and aku bangga sangat jadi warga uitm. 

Kalau kau tak dpt tu, diam diam sudahlah. Jangan rosakkan mood kitorang yg baru dpt tawaran masuk uitm, dah sampai mds dah pun. Korang ada duit, korang pgila ipts, tak kisahla klo krg nak susahkan mak bapak korang ke, guna ptptn ke apa ke yg one day lagi byk krg kena byr, cuz srsly, fikir sebelum bertindak.


Nak bergembira sikit pun tak boleh. Pelik do orang jenis cantu. Sekiam